Wil jij part of the team zijn?

Als coureur kunnen wij het niet alleen. Wij zijn niks zonder onze auto, team en uiteraard onze Sponsors. 

Extra aandacht voor uw bedrijf?

Wij zijn nog druk opzoek naar sponsoren voor aankomend jaar en hopelijk nog vele opvolgende jaren. voor ieder budget en ieder bedrijf hebben wij een passend Sponsor pakket. 

Wat heb ik jullie te bieden?
 
Uiteraard is het niet alleen maar ontvangen en heb ik jullie ook wat te bieden. Op de kalender van 2023 Staat time Attack zeker vast dit houd in 5 races verdeeld over het jaar. Daarbij zal onze auto op verschillende trackdays (oefendagen) en meerdere evenementen te zien zijn. Onze Instagram en Facabook hebben een kleine 3000 volgers gecombineerd. Nu zien we sinds dat we actief bezig zijn met racen dat onze volgers op een rap tempo stijgen. 
 
Tevens nodigen wij de sponsoren voor 1 race per seizoen uit om een dag lang mee te gaan. Deze dag mag je zelf uitkiezen. Hierbij krijgen jullie tickets tot evenementen van ons en worden er ook rondes gereden waar je mee mag in de auto. 
 
Uiteraard kom je als sponsor zowel op de auto als op de kleding. Maar ook bij elke race gerelateerde post benoemen en bedanken we jullie en er zal een uitgebreid artikel op onze website en nieuwsbrief komen. Hierbij kunnen wij ook echt iets terug voor jullie betekenen. 
 
Last but not least organiseren wij 1x per jaar een feest voor alle sponsoren en partners waar we er gewoon een leuke dag van gaan maken. Hierbij zien we dat er ook genoeg ruimte is om te netwerken met andere bedrijven. Wie weet wat er uit voort bloeit 🙂  
IMG_7201

Tijdens het seizoen van 2023 zal Allwrap weer aanwezig zijn bij de Dutch Time Attack

Race ervaring

Netwerken

Unieke ervaring

merchandise

Social media aandacht

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact op!