Dakkapel Wrappen

Dakkapel wrappen

Uw dakkapel een andere kleur of dezelfde kleur maar dan zonder de zichtbare aanslagen van het weer? Allwrap is een van de weinige bedrijven die zich specialist mag noemen in het wrappen van dakkapellen. Het wrappen van de dakkapel brengt vele voordelen met zich mee. Zo is er keuze uit meer dan 100 kleuren en het blijft zeker 10 jaar mooi. Daarnaast is het laten wrappen van je dakkapel een uitstekende oplossing voor als je het aanzicht van de dakkapel wilt verbeteren. Ook is de folie die we op de dakkapel plakken onderhoudsvrij.

differ_before_image

Prijzen

Omdat ieder huis en iedere dakkapel anders is, kunnen we helaas geen vaste prijzen hanteren voor de dakkapellen. Wat we wel kunnen doen is vrijblijvend een offerte maken.

De prijzen voor het wrappen van de dakkapel zijn afhankelijk van de grootte van de dakkapel, of de kozijnen mee gedaan mogen worden, of we er makkelijk bij kunnen of we met een steiger moeten werken. Om een prijsindicatie te krijgen kan je het offerte formulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk en vrijblijvend een offerte maken.

Binnen 1 dag geplakt

Compleet nieuw aanzicht

Blijft 15+ jaar mooi

Onderhoudsvrij

Keuze uit 100+ kleuren

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Tips en handige informatie