Zon en Warmte Werende Raamfolie

Zon en Warmte Werende Raamfolie

Zon en warmtewerende folie laten plakken op uw ramen of glazen pui is iets wat we iedereen kunnen aanraden. Dit om verschillende redenen. Niet alleen is het aanzicht van uw pand of woning een stuk beter maar voor de bescherming die de zon en warmtewerende folie biedt aan uw meubels. Zo wordt bijna 99% van de schadelijke straling door de folie geweerd. Daarnaast reduceert de folie ook 90% van de warmte op het glas. Dit heeft als voordeel dat het daglicht grotendeels wordt doorgelaten maar het binnenklimaat nagenoeg niet wordt aangetast. Met als resultaat dat je zult besparen op energieverbruik van bijvoorbeeld de airco. 

Het aanzicht

Naast natuurlijk de energie besparende voordelen die de zon en warmtewerende folie met zich meebrengt, heeft het ook een positief effect op het aanzicht van uw pand of woning. 

Zo kan je nog steeds gemakkelijk van binnen naar buiten kijken maar wanneer je van buiten naar binnen kijkt zie je een mooie weerspiegeling. Dit komt dus ook uw privacy ten goede!

Prijzen

Helaas kunnen wij zo geen directe prijzen geven. Dat komt omdat natuurlijk niet ieder project hetzelfde is. Denk aan de hoogte waar we op moeten gaan plakken, hoe veel en hoe makkelijk we er bij kunnen. Ben je nu benieuwd wat het gaat kosten om bij jouw pand of woning zon en warmtewerende folie te laten plakken? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of vul het aanvraag formulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Binnen 1 dag geplakt

Compleet nieuw aanzicht

Blijft 10+ jaar mooi

Beschermt tegen UV straling

Beschermd uw meubels

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Bekijk resultaten

Tips en handige informatie