Keuken Renovatie

Keuken Renovatie

Ziet de keuken er zodanig slecht uit dat je niet meer weet wat je er mee aan moet? Maar een nieuwe keuken zit er door wat voor reden dan ook niet in? Dan is het laten renoveren van de keuken door Allwrap een geschikte oplossing. Bij het renoveren van een keuken kan je denken aan de keuken laten wrappen maar ook aan nieuwe frontjes en greepjes.
Bij veel keukens die we renoveren laat de fineerlaag los, zijn de kastjes oubollig en hangen de kastjes scheef. Wanneer wij een keuken onder handen nemen voor een keukenrenovatie pakken wij alles aan. We maken nieuwe frontjes en greepjes, die je natuurlijk zelf uitkiest. De frontjes wrappen wij vervolgens in de gewenste kleur en zorgen dat deze weer recht in de keuken komen te hangen.

differ_before_image

Wat kost het om mijn keuken te renoveren?

De prijzen voor het laten renoveren van de keuken verschillen natuurlijk per keuken renovatie. De een heeft alleen nieuwe frontjes en een keuken wrap nodig, terwijl de ander ook behoefte heeft aan nieuwe greepjes. Daarnaast zijn er ook veel meer opties mogelijk, denk aan sfeerlicht bijvoorbeeld. Daarom kunnen wij geen standaard prijzen hanteren voor een keuken renovatie. Wat we wel kunnen doen is vrijblijvend langskomen om de keuken te bekijken en de wensen door te nemen. Wij van Allwrap kunnen alles op het gebied van keukenrenovatie maken en willen je graag helpen om jouw droomkeuken te maken.
Toch benieuwd naar een ruwe prijsschatting? Vul het offerte formulier in en wij proberen een zo accuraat mogelijke schatting te maken voor uw keuken renovatie. 

Op maat gemaakt

Compleet nieuw aanzicht

Blijft 10+ jaar mooi

Montage service

Keuze uit 100+ kleuren

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om je keuken te laten wrappen of neem contact met ons op!

Tips en handige informatie