Wrap bedrijf

Ja, we voelen ons meer een wrap bedrijf dan een specialist in carwrapping. Vanuit de specialiteit in carwrapping zijn we tegenwoordig in staat om veel meer te wrappen namelijk. Wat denkt u bijvoorbeeld van het aanbrengen van gevelreclame en het wrappen van keukenkasten en dakkapellen bijvoorbeeld. Door deze brede dienstverlening op het gebied van wrapping aan te bieden, zijn we een uniek wrap bedrijf geworden. We gaan geen uitdaging uit de weg en als wij het niet kunnen wrappen, dan kan helemaal niemand dat.

Er wordt met wrapping helemaal niets aan de originele lak veranderd

De meeste mensen kennen wrapping waarschijnlijk alleen in combinatie met auto’s. Wrapping is, voor de goede orde, het veranderen van de kleur van de auto zonder dat er ook maar iets aan de originele lak veranderd wordt. In feite is het niets anders dan een grote sticker over de auto aanbrengen. De sticker in de nieuwe kleur geeft de auto meteen een geheel nieuwe uitstraling. Behalve het wrappen van de buitenkant van de auto, kunt u bij ons ook uw gordels op de gewenste kleur laten maken of kiezen voor het wrappen van het dashboard van de auto.

Wrap bedrijf

Koplampen van chrome en allerlei andere upgrades

Als wrap bedrijf staan we ook bekend om de detailing. U kunt dan denken aan koplampen van chrome en allerlei andere upgrades. We streven altijd perfectie na en ook om die reden staan we bekend als all-round wrap bedrijf dat vakwerk levert. Over auto’s gesproken, we zijn als compleet wrap bedrijf ook in staat om u te laten kiezen voor auto belettering in Tilburg. Ook op dat gebied mogen we ons specialist noemen, waarbij we ook de regio Goirle, Diessen, Breda en Den Bosch bedienen.

Uw keuken is met behulp van ons als wrap bedrijf onherkenbaar mooi geworden

Wat ons echt anders maakt is dat we ook uw keukenkasten kunnen wrappen. Door voor die methode te kiezen, kiest u voor een zeer betaalbare manier om de keuken een geheel andere uitstraling te geven. U kunt zo goed als elke gewenste kleur kiezen en uw keuken is na de wrapping onherkenbaar mooi. Ook voor het wrappen van dakkapellen kunt u prima bij ons aankloppen, zoals we als wrap bedrijf ook uw gevelreclame in orde kunnen maken. 

Ons dienstenpakket is gevarieerd en breed. Onze specialisten leveren topkwaliteit en we doen ons werk tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. We gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt voor alle vraagstukken over wrapping bij ons aankloppen.